Bilverkstad med belägenhet på Södermalm

En vacker morgon som denna startar jag med ett inlägg på bloggen och sedan om en stund ska jag ta bilen och åka på en utflykt. Det är semester i närområdet som gäller i år och för min del innebär det att jag har glädje, nytta och nöje av min gamla bil som rullar och går trots att den är över 20 år gammal. Nu är det alltid något som händer med en gammal bil, och när det händer är jag så tacksam till en bilverkstad på Södermalm som heter Södermalms Bil & Gummi. 

Det är bara någon vecka sedan de renoverade växellådan och jag tycker att man ska vårda och ta hand om gamla saker, även en gammal bil, så att den håller längre istället för att ge upp och åka till skroten. Jag är så nöjd med denna bilverkstad på Södermalm som har hjälpt mig flera gånger med bilen genom åren och jag vill förstås att ni som följer mig och delar min filosofi om det här med hur viktigt det är att ta hand om bilen ska få reda på att denna bilverkstad på Södermalm existerar, för då kan även ni vända er till dem när det är någon service, något inom bilvård eller någon annan hjälp ni behöver med er bil. Nöjda kunder är a och o för det här företaget och det är verkligen inte alla företag som har tänkt till när det kommer till det här med kundservice, men det har de sannerligen gjort på Södermalms Bil & Gummi. Ännu en sak som det här företaget är bra på är däck, hos dem finner ni ett brett sortiment av olika däck och hjul till priser som många gånger är lägre än hos deras konkurrenter.