Massage som ger en energiboozt

Så är det då onsdag igen och på onsdagar går jag alltid på massage i Falkenberg och jag ska iväg om en stund till företaget Eco Emerald. Eftersom jag fick en stund över innan det är dags att gå dit så tänkte jag att jag tar en kaffe, nu sitter jag utanför Pressbyrån med en mugg kaffe, jag väntar på att det ska svalna av och så kom jag på att jag hinner skriva ett inlägg på bloggen. 

Jag vet inte hur många av er som har fått behandlingar i massage? Jag kan väl i alla fall säga att jag för egen del fått många olika slags massager genom åren, mest klassisk massage som jag tycker om, men jag tycker ännu bättre om den massage i Falkenberg som jag får på Eco Emerald, Hawaiiansk massage. Det här är en särskilt energigivande massage och är det något jag ständigt behöver så är det energi. Jag känner verkligen hur jag fylls med både kraft och energi och denna massage ger mig styrka och orken att klara av alla måsten och krav. Jag tycker att jag vill använda den här bloggen i första hand till att dela med mig till er om sådant som kan få er att må bra, och när det gäller denna massage i Falkenberg så hoppas jag att ni vill prova och se om ni inte får samma goda effekt av den som jag. Nu är det en kvart kvar innan jag har min bokade tid, kaffet är så där lagom ljummet så det går att dricka utan att bränna sig, så jag säger hej så länge och jag önskar er alla en fin fortsättning på dagen.