Nya rör och toalettstol

Hejsan alla glada vänner och läsare som jag har här på min blogg och varmt välkomna till ett nytt inlägg. Jag hade i dagens inlägg tänkt att prata med er om ett företag vars rörmokare kan hjälpa till med allt möjligt inom vvs i Ängelholm med omnejd. Det är i allra högsta grad aktuellt med ett sådant här inlägg för jag köpte en villa i april, det är en gammal charmig villa, men med gamla rör. Jag visste att det fanns ett läckande rör så det var på så vis inget dolt fel, men det blev som första åtgärd med huset att se till att byta ut det där röret som även hade orsakat en vattenskada. Det var ingen trevlig toastol heller, dessutom hade den på något vis lossat något från fundamentet så när man satt ner på den så vippade den lite, nästan så man blev yr i huvudet, så går det inte an att ha det, så wc-stolen åkte ut till förmån för en ny och det blev ett lyft för badrummet när den gamla wc-stolen byttes ut till en spillrans ny. Nu skriver jag så pennan glöder så jag höll nästan på att glömma av att berätta att namnet på företaget som hjälpte mig är Janssons VVS Teknik i Hbg AB. Nu vet ni detta, så är det så att ni behöver hjälp inom vvs i Ängelholm med omnejd, ja då tycker jag då verkligen att ni ska höra av er till det här företaget. Vi får se vad som sker härnäst med huset och rören. Kanske alla stammar behöver bytas ut, men jag hoppas att det går att vänta med det ett par år för en sådan åtgärd är faktiskt rätt så kostsam, oavsett vilket företag inom vvs i Ängelholm man anlitar.