Nu måste vi få tag i en takläggare i Strängnäs

God morgon på er

Just nu håller vi på att leta efter en takläggare i närheten av Strängnäs då vi ska byta tak på huset. Det är ett ganska gammalt tak med både bristande isolering och vi misstänker att om det inte redan har börjat gå in vatten så kommer det snart göra det. Så nu måste vi ta hjälp av en takläggare så snart som möjligt. Det kanske inte är så lätt precis kring semestertider, men samtidigt är det ju bästa tiden på året för dem att jobba i och med att det är fler dagar utan regn. Jag har fått tips från några olika håll med namn på ett par företag med takläggare så jag hoppas att någon av dem kan ta sig an vårt hus snart.

Att bo i hus är fantastiskt på så många sätt och de flesta dagarna om året så älskar jag det, men det är också många utmaningar och tillfällen då man funderar på om man inte borde flytta till en hyresrätt istället och slippa så mycket huvudbry. Men det kommer jag helt troligt inte göra förens jag blir gammal och grå och inte orkar att ta hand om ett hus längre. Att ha en egen trädgård är helt underbart och att inte ha grannar på andra sidan väggen som man antingen själv är rädd för att störa eller blir störd av själv.

Sen är det ju känslan av att detta är vårat egna, ett hus som vi bit för bit gör till vårt drömhem. Man renoverar lite i taget och sätter sin egen prägel på det. Det kan vara jobbigt och slitigt och frammana både svett och tårar, men man blir ju också så väldigt nöjd när det är klart. Nu önskar jag er en helt underbar dag och en fin midsommarhelg!